Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Vi söker planeringstekniker till vår avdelning Projekt

Runtomkring oss, i marken, mellan byggnader och stadsdelar, flödar ett komplext energisystem som är hjärtat i allas vår vardag. I den klimat- och energiomställning som pågår spelar ett robust, leverans-säkert och framtidssäkert elnät en avgörande roll. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa och tillsammans med oss fortsätta att utveckla Luleås elnät för en elektrifierad framtid.

Elnät Sol

Projektavdelningen inom Luleå Energi Elnät ansvarar för utförande av investerings- och reinvesterings-projekt. Våra uppdrag spänner sig över allt från ny-, om och tillbyggnad av projekt exempelvis reinvestering av ledningsnät och stationer, större anslutningsprojekt åt effektkunder, nybyggnation av ledningsnät och stationer. För utvecklingen av Luleå samråder och samarbetar vi med övriga infrastrukturägare för att skapa en tryggare och miljövänligare anslutning för nya energikrävande kunder.

Om rollen

Rollen innebär att du kommer att projektera, bereda, planera och ta fram underlag för nyanslutningar av serviser. Du är teknisk rådgivare med samordningsansvar för kund- och installationsfrågor. Arbetet innebär många kontaktytor internt såväl som externt med allt från installatörer, industrier, entreprenadbolag till privatpersoner och myndigheter.

I rollen ingår också verksamhetsutveckling, där du som planeringstekniker blir systemprocessägare, vilket i stora drag innebär att du följer upp och mäter framdriften i våra processer, både externa som interna, för att exempelvis identifiera avvikelser samt vara delaktig i lösningen av dessa.

Vem är du?

Vi ser att du har elteknisk utbildning på minst gymnasial nivå samt några års yrkeserfarenhet. Auktorisation A, Auktorisation AL, erfarenhet av elnätsstruktur och distributionsnät är meriterande. Beskriv din erfarenhet av ovanstående i din ansökan. B-körkort samt god muntlig och skriftlig svenska är ett krav.

Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt. Du förstår vikten av att skapa samarbete med personer på olika nivåer inom och utanför organisationen och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök nu!

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterande chef Jonatan Taavo som du når på jonatan.taavo@luleaenergi.se. Fackliga representanter når du via vår Kundservice 0920-26 44 00. Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 9 juni 2021 till personal@luleaenergi.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

 

Luleå Energi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.