Nyheter

Fibertekniker till Fjärrkommunikation

Fibertekniker

Utvecklingen har aldrig gått så snabbt som den gör idag. Och den kommer aldrig mer gå så här långsamt. Digitaliseringen av allt från vår vardag till industrin står i centrum för utvecklingen, med lika delar utmaningar som möjligheter. Uppkopplingen mot världen måste vara ännu smartare och mer följsam, så att vi kan bana väg för framtidens innovationer, smarta lösningar och produkter. När världen krymper vill vi att du ska känna att du befinner dig mitt i, precis där du är.

Vi söker nu en fibertekniker till avdelningen Fjärrkommunikation som i första hand jobbar i Lunets stadsnät. Arbetsuppgifterna innebär nybyggnation, drift och underhåll av anläggningar för fiberoptiska nät, samt felsökning och felavhjälpning.

Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Om du har erfarenhet av att svetsa, mäta och installera fibernät är detta meriterande likväl som kunskaper inom TCP/IP, nätverk och elinstallationsarbete.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen tar du ditt arbete och din prestation på allvar, sätter prioritet på att uppnå mål och få arbetet utfört på ett strukturerat sätt. Du lär in ny kunskap snabbt och delar med dig av information och expertis för att nå önskade resultat. Då arbetet innebär många kontaktytor är det viktigt att kunna skapa och upprätthålla goda relationer och samarbeten med kunder, entreprenörer, fastighetsägare och medarbetare. B-körkort erfordras och C-körkort är meriterande.

Skicka din ansökan till personal@luleaenergi.se senast den 16/7

Ytterligare information om tjänsterna lämnas av tf. avdelningschef Jonny Elvelin på mail jonny.elvelin@luleaenergi.se

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.