Nyheter

Vi söker erfaren Fibertekniker till Fjärrkommunikation

Utvecklingen har aldrig gått så snabbt som den gör idag. Och den kommer aldrig mer gå så här långsamt. Digitaliseringen av allt från vår vardag till industrin står i centrum för utvecklingen, med lika delar utmaningar som möjligheter. Uppkopplingen mot världen måste vara ännu smartare och mer följsam, så att vi kan bana väg för framtidens innovationer, smarta lösningar och produkter. När världen krymper vill vi att du ska känna att du befinner dig mitt i, precis där du är.

Vi söker nu en erfaren fibertekniker till avdelningen Fjärrkommunikation som i första hand jobbar i Lunets stadsnät. Arbetsuppgifterna innebär nybyggnation, drift och underhåll av anläggningar för fiberoptiska nät, samt felsökning och felavhjälpning.

Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande. Erfarenhet av att svetsa, mäta och installera fibernät är meriterande likväl som kunskaper inom TCP/IP, nätverk och elinstallationsarbete.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen tar du ditt arbete och din prestation på allvar, sätter prioritet på att uppnå mål och få arbetet utfört på ett strukturerat och noggrant sätt. Du lär in ny kunskap snabbt och delar med dig av information och expertis för att nå önskade resultat. Då arbetet innebär många kontaktytor är det viktigt att kunna skapa och upprätthålla goda relationer och samarbeten med kunder, entreprenörer, fastighetsägare och medarbetare. B-körkort erfordras och C-körkort är meriterande.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev innan den 19 april 2020 till personal@luleaenergi.se Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan nu!

Ytterligare information om tjänsterna lämnas av avdelningschef Linda Månsson på mail linda.mansson@luleaenergi.se eller vid telefon 0920 26 44 02. Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.