Erbjudande till Riksbyggen

Ett ramavtal med Riksbyggen gör att vi på Luleå Energi kan erbjuda alla Riksbyggens bostadsrättsföreningar och medlemmar ett riktigt bra klimatsmart elavtal med 100 procent vattenkraft.

Med vårt erbjudande kan du som medlem i Riksbyggen göra ett aktivt miljöval och samtidigt få ett stabilt elpris. Ursprungsmärkt och miljöcertifierad MiljöEl från vattenkraft, sk. VattenEl, ingår i avtalet utan extra kostnad.
Läs mer om MiljöEl

AktivEl - för bostadsrättsföreningar

Ett nytt klimatsmart sätt att köpa el som sänker bostadsrättsföreningens elkostnader. Aktiv avtalsförvaltning är ett helt nytt sätt att köpa el och är resultatet av ett samarbetsavtal mellan Riksbyggen och Luleå Energi. Med AktivEl kan din bostadsrättsförening få ett lågt och tryggt elpris och samtidigt göra ett bra miljöval.

Avtalsförslag och mer information hittar du på www.luleaenergi.se/aktivel. Du loggar in med användarnamn: riksbyggen och lösenord: leab

BörsEl - för medlemmar

Med BörsEl-avtal får du ett rörligt elpris som kommer att variera i takt med förändringarna på den nordiska elbörsen Nord Pool. Läs mer och teckna avtal

  • Påslag 2,9 öre/kWh (inklusive VattenEl EPD) till volymvägt spotpris i elområdet där din anläggning finns.

FlexEl - för medlemmar

Medlemsavtal för dig som vill ha en jämn prisnivå med chans till riktigt lågt elpris. Läs mer och teckna avtal

  • Påslag 3,9 öre/kWh (inklusive VattenEl) till gällande kvartalspris.

Månadsavgift tillkommer till samtliga avtal (15 kr inklusive moms per anläggning).