Månadspris

Om du som kund inte själv tecknat något elavtal, får du som är nyinflyttad ett Anvisningsavtal utan uppsägningstid. De enda villkor som tillämpas är de allmänna avtalsvillkoren för branschen som tagits fram i överenskommelse med Konsumentverket.


Du som är nyinflyttad får omgående information av oss där du uppmanas att göra ett aktivt val av elavtal. Vår rekommendation är alltid att du själv väljer ditt elavtal. Om du ändå inte väljer att teckna något av våra andra elhandelsavtal Fastpris, BörsEl, eller FlexEl som vi erbjuder dig får du vårt Månadspris utan bindningstid. Vi rekommenderar dig som idag har Månadspris att höra av dig till oss för att teckna något av våra andra elhandelsavtal istället.


Månadspris är rörligt elpris som följer utvecklingen på elmarknaden månadsvis och består av Luleå Energis inköpspris på Nord Pools spotmarknad med ett påslag på 13,5 öre/kWh inkl. moms (10,8 öre/kWh exklusive moms), elcertifikatsavgift och en fast månadsavgift på 30 kr/månad inklusive moms. All vår el till privatkunder är 100 % hållbar. VattenEl EPD från Luleälven ingår.

Elpriset i kommun

  1. Elpris öre/kWh 0
  2. Elpris öre/kWh inkl. moms 0

Jämförpriser

  1. Lägenhet 2000 kWh 0
  2. Villa utan elvärme 5000 kWh 0
  3. Villa med elvärme 20 000 kWh 0

Har du Månadspris bör du byta avtal

Du som har ett löpande Månadspris kommer fortfarande att betala lite mer för din el än de som aktivt väljer att teckna avtal. Därför uppmanar vi alla kunder att kontakta oss och göra ett fördelaktigare val. Löpande månadspris har ingen bindningstid och du kan därför lätt byta.

Vill du ha hjälp med att välja elavtal kan du ringa kundservice på 0920-26 44 00 eller kontakta oss via formuläret nedan.

Kontakta kundservice

Något gick fel var vänlig kontrollera formuläret och försök igen.

Tack, ditt meddelande är nu skickat.