Ladda din elbil hemma

Vi hjälper dig med din laddbox, installerat och klart så att du kan ladda snabbt, säkert och enkelt. I vårt paketerbjudande ingår laddboxen och standardinstallation. Laddboxen kan installeras både inne i garage och utomhus.

Vad innehåller boxen?

  • Märkeffekt från 3,7-22kW.
  • Ställbar laddström
  • Laddning för 1-fas och 3-fas.
  • Personskyddsautomat typ B alt DC-övervakning.
  • Innehåller Typ 2 uttag.
  • Energimätning.

I paketet ingår även installation av laddboxen med behörig elektriker (3 tim), samt material (5 m kabel). Kostnader för installationsmaterial som överskrider standardinstallationen, debiteras enl. gällande prislista.

Varför ska jag ladda med laddbox och inte vanligt uttag?

När man laddar ett laddbart fordon krävs det hög strömstyrka under lång tid vilket belastar elinstallationen i ditt hem. Laddboxen är speciellt utformad för laddning av laddbara fordon och möjliggör därför laddning med en högre strömstyrka än ett vanligt eluttag. Laddningen går på så sätt fortare med laddbox och är också ett säkert alternativ då den kommunicerar med fordonet och automatiskt stänger av elen om något fel skulle uppstå.

Vad kostar det?

Vårt paket med laddbox och standardinstallation kostar från
16 500 kr Inkl.moms. 

Riktpriserna gäller för Luleå tätort. Övrigt enligt offert. 

Vill du köpa laddbox?

Är du intresserad av att köpa laddbox från Luleå Energi är du välkommen att kontakta oss via e-post: kundservice@luleaenergi.se eller telefon: 0920 - 26 44 00. Du kan också fylla i blanketten nedan och skicka in till oss.

Blankett - Beställning laddbox (PDF)