Nyheter

Beredare, montör eller ingenjör?

Är du beredare, montör eller ingenjör? Då kanske du är vår nya medarbetare! Planeringsavdelningen inom Luleå Energi Elnät ansvarar för långsiktig planering. Våra uppdrag spänner över allt från förstudier på mindre projekt och reinvestering av ledningsnät, till effektkunder och stadsplanering. Nu söker vi en kollega med möjlighet att växa hos oss.

Vi söker dig som passar in under någon av dessa tre beskrivningar:

  • Montör med gymnasieutbildning inom el.
  • Beredare med eftergymnasial utbildning med inriktning mot El/Elkraft eller motsvarande.
  • Ingenjör med intresse för projektering och eftergymnasial utbildning inom El/Elkraft eller motsvarande.

Om du vill utvecklas, bredda din roll eller testa något nytt är detta en tjänst för dig. Det är meriterande att ha elbehörighet, kännedom om elnätsstruktur och vara diplomerad inom EBR. B-körkort är ett krav samt att kunna flytande svenska i tal och skrift. Möjlighet till beredskap finns.

Hos oss får du utveckla effektiva och genomförbara lösningar på olika problem. I din yrkesroll etablerar du trovärdighet. Du kommer att förmedla information, på ett tydligt och enkelt sätt, både muntligt och skriftligt.

Är du en person som sätter höga mål och jobbar uthålligt för att nå dem? Då kommer du att trivas hos Luleå Energi.

Ytterligare information om tjänsterna lämnas av avdelningschef Fredrik Nygård på 072-248 44 81. Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00.

Urval till intervju sker löpande så dröj inte med att skicka in din ansökan till personal@luleaenergi.se

Välkommen med din ansökan!