Nyheter

Avdelningschef Projekt, Elnät

Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utvecklingen av vår verksamhet. Du har ansvar för genomförande av samtliga investeringsprojekt, från upphandling till leverans av färdig anläggning. Avdelningen drivs med egen personal eller med hjälp av entreprenörer. Det ingår även att ansvara och planera för alla mindre nätanslutningar samt nätförändringsärenden från kunder och installatörer. Till din hjälp har du en personalgrupp av linjemontörer/distributionselektriker, planeringsingenjör och – tekniker samt projektledare som du har ansvar för.

Du ingår i bolagets ledningsgrupp tillsammans med fyra andra avdelningschefer, samt chefen för Elnät som du är direkt underställd. Vi har en spännande roll att erbjuda dig som tycker om att kombinera strategiskt och operativt arbete då vi är mitt i en digital implementeringsresa.

Ditt uppdrag blir att med vilja och ett stort engagemang för arbetsuppgifterna utveckla verksamheten och medarbetarna. Du kommer få leda avdelningen till nästa nivå med utveckling av upphandling, projektledning, ärendehantering samt ekonomisk – och kvalitetsuppföljning.

Vi söker dig som är högskoleingenjör, med elkraftsinriktning eller liknande utbildning. Du har dokumenterad erfarenhet som chef. Meriterande är projektledning, erfarenhet av eldistribution och EBR. Körkort med B-behörighet är ett krav.

För att trivas hos oss i rollen är planering och att arbeta efter att uppnå ställda mål viktigt. Du ska drivas av affärsmässighet med en förmåga att bygga relationer internt mellan olika avdelningar, kunder och leverantörer. Du är tydlig och har god förmåga att utrycka dig i muntlig och skriftlig kommunikation.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Elnätschef Tommy Haapala, telefon 070-695 56 74. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 13/1 2019.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Fackliga företrädare når du via koncernens växel på 0920-26 44 00.