Nyheter

Chef Energitjänster

Luleå Energi söker chef till Energitjänster

Energi, och hur vi använder den, är en av de viktigaste nycklarna för att samhället ska klara av många av framtidens utmaningar. Som energibolag har vi stor möjlighet att driva på utvecklingen mot en hållbar framtid, bland annat genom att hjälpa våra kunder med att göra smarta val i vardagen. Nu söker vi dig som vill vara en nyckelspelare i att fortsätta ta Luleå Energis el- och energitjänster in på framtidens marknad, genom goda kundrelationer och försäljning av lönsamma, kundanpassade och hållbara affärer.

Som chef för Energitjänster arbetar du med att erbjuda våra kunder elavtal och tjänster inom energi. Du ansvarar för avdelningen Energitjänster och de affärer och kundrelationer som ligger inom avdelningens område.

Rollen innebär personal- och budgetansvar med mål- och resultatuppföljning. Du kommer att vara underställd Affärsområdeschefen för Kund & Affärer och ingå i affärsområdets ledningsgrupp. Tillsammans med affärsområdeschefen sätter du mål och utformar strategier för hur försäljningen ska utvecklas samt leder avdelningens arbete för att nå målsättningarna.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med bred teknisk kompetens, gärna inom energi, eller annan utbildning som vi finner likvärdig. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbeta med projektledning, kundrelationer eller försäljning. Erfarenhet av personalansvar är meriterande.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen strävar du efter att etablera trovärdighet och att förmedla information tydligt och enkelt. Du förstår verksamhetsstrategier och prioriteringar och initierar, driver och följer upp utveckling av säljprocesser och dialog med kund. Du skapar samarbete med personer på olika nivåer, externt likväl som internt.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Patrik Andersson, chef Kund & Affärer, på telefon 0920-264411. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 13 januari 2019.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!