Nyheter

Chef till Fjärrkommunikation

Vi söker chef till avdelningen Fjärrkommunikation

Utvecklingen har aldrig gått så snabbt som den gör idag. Och den kommer aldrig mer gå så här långsamt. Digitaliseringen av allt från vår vardag till industrin står i centrum för utvecklingen, med lika delar utmaningar som möjligheter. Uppkopplingen mot världen måste vara ännu smartare och mer följsam, så att vi kan bana väg för framtidens innovationer, smarta lösningar och produkter. När världen krymper vill vi att du ska känna att du befinner dig mitt i, precis där du är.

Vi söker nu en chef till avdelningen Fjärrkommunikation som jobbar med nybyggnation samt drift och underhåll av fiberoptiska anläggningar i Lunets stadsnät. Ditt uppdrag blir att med vilja och ett stort engagemang för arbetsuppgifterna utveckla verksamheten och medarbetarna. Du kommer att få leda avdelningen till nästa nivå med utveckling av bland annat projektledning, processhantering, säkerhetsfrågor samt ekonomisk uppföljning.

Du ingår i Luleå Energi Elnäts ledningsgrupp tillsammans med fyra andra avdelningschefer, samt chefen för Elnät som du är direkt underställd. Vi har en spännande roll att erbjuda dig som tycker om att kombinera strategiskt och operativt arbete då vi är mitt i en digital implementeringsresa.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med bred teknisk kompetens eller annan relevant utbildning som vi finner likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet som chef. Meriterande är projektledning, erfarenhet av fiberinfrastruktur och eldistribution. B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen tar du ditt arbete och din prestation på allvar, sätter prioritet på att uppnå mål och få arbetet utfört på ett strukturerat sätt. Du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten samt integrerar kort och långsiktiga mål med helhetsbilden. Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Ditt ledarskap förväntas vara coachande.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Elnätschef Tommy Haapala, telefon 070-695 56 74. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 28 april 2019.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Fackliga företrädare når du via koncernens växel på 0920-26 44 00.

Välkommen med din ansökan!