Nyheter

Chef till avdelningen Drift & Underhåll Luleå Energi Elnät

Ett robust, leveranssäkert och framtidssäkrat elnät spelar en avgörande roll i regionens fortsatta klimat- och energiomställning. Nu söker vi dig som vill vara en nyckelspelare i att tillsammans med oss fortsätta att utveckla Luleås elnät för framtiden.

Som avdelningschef är du ansvarig för drift och underhåll inom vårt distributionsområde. Till din hjälp har du två gruppchefer och inom avdelningen arbetar distributionselektriker, tekniker och ingenjörer. I din roll ingår att utveckla underhålls- och driftmetoder, verka för att processerna är effektiva samt ha ett driv för ny teknik och verksamhetsförbättringar avseende uppgifter, flöden och planering. Du ingår i Luleå Energi Elnäts ledningsgrupp och är direkt underställd elnätschefen.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med elkraftsinriktning eller motsvarande. Som chef för Drift & Underhåll har du elanläggningsansvar och antar rollen som elinstallatör för regelefterlevnad. Chefserfarenhet är meriterande.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen förstår du strategier och prioriteringar inom verksamheten samt integrerar kort och långsiktiga mål med helhetsbilden. Du etablerar trovärdighet och motiverar andra att prestera enligt hög standard. Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Ditt ledarskap förväntas vara coachande. God data- och systemvana förväntas. B-körkort är ett krav.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Elnätschef Daniel Agrér, telefon 0920-264460. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 19 april 2020.
Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Fackliga företrädare når du via koncernens växel på 0920-26 44 00.