Nyheter

Vi söker: Distributionselektriker

Vi söker en Distributionselektriker till Luleå Energi Elnät AB, avdelning Drift & Underhåll. Arbetsuppgifterna inom arbetsgruppen Lokalnät består av nybyggnation samt drift- och underhåll av eldistributionsanläggningar 0,4–52 kV.

Arbetsuppgifterna består bl a av felsökning och felavhjälpning, kabel- och ställverksarbeten, samt stolp- och mastarbete. Arbetet är fysiskt tungt och utförs i regel utomhus. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell och fordrar periodvis tillgänglighet dygnet runt.

Vi söker dig som har en Gymnasieutbildning som elektriker. Meriterande är påbyggnad mot eldistribution och erfarenhet av kopplingsarbete. B-körkort är ett krav. BE, CE-körkort är meriterande liksom utbildningar inom ESA 14, arbete på väg, heta arbeten, motorsågskörkort samt förarbevis för snöskoter.

Vi söker dig som är intresserad av problemlösning och har lätt för att anpassa dig till förändringar. Du ska vara duktig på samarbete och på att bygga relationer.

Luleå Energi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Ytterligare information om tjänsten lämnas av Gruppchef Stefan Fors, telefon 0920-26 44 66. Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 15 april 2018 till personal@luleaenergi.se

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!