Nyheter

Distributionselektriker

Tillgången av energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Luleå Energi är en av de viktigaste lokala infrastrukturbyggarna med stora möjligheter att göra skillnad. Vill du vara med på vår resa?

Nu söker vi två distributionselektriker varav en till avdelning Projekt samt en till avdelning Drift & Underhåll, Lokalnät.

  • Arbetsuppgifterna inom avdelning Projekt består av både ny- och ombyggnation i distributionsnätet, 0,4-52kV. Arbete med såväl markkablar och luftledningar som stationsarbete med ny teknik.
  • Arbetsuppgifterna inom avdelning Drift & Underhåll i arbetsgruppen Lokalnät består också av nybyggnation men där fokus främst ligger på drift- och underhåll av eldistributionsanläggningar 0,4–52 kV. Felsökning och felavhjälpning, kabel- och ställverksarbeten, samt stolp- och mastarbete.

Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell i båda rollerna och fordrar periodvis tillgänglighet dygnet runt.

Utbildning

Vi söker dig som har en Gymnasieutbildning som elektriker. Meriterande är påbyggnad mot eldistribution och erfarenhet av kopplingsarbete. B-körkort är ett krav. BE, CE-körkort är meriterande.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att ta initiativ, det vill säga att du agerar när andra tvekar, och samarbetar med andra snarare än att konkurrera. Du ska kunna hantera både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet.

Inom Projekt är det viktigt med affärsmässig förståelse för utförande av projektarbete. Inom Lokalnät är problemlösning i drift- och underhåll en naturlig del i vardagen. På Luleå Energi är säkerheten alltid i fokus, vilket innebär att det är viktigt att du i alla moment har det som en självklar del i arbetet.

Luleå Energi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av respektive chef. Du når Gruppchefen för Lokalnät, avdelning Drift & Underhåll Stefan Fors på 0920-26 44 66. Du når tillförordnad Avdelningschef för Projekt Sture Bergman på 073-049 69 55. Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 17 mars 2019 till personal@luleaenergi.se

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!