Nyheter

Vi söker Distributionselektriker

Luleå Energi söker distributionselektriker

Runtomkring oss, i marken, mellan byggnader och stadsdelar, flödar ett komplext energisystem som är hjärtat i allas vår vardag. När samhället ställer om från fossilt till fossilfritt ser många till elen som en viktig lösning. Vill du vara med och fortsätta att utveckla Luleås elnät för framtiden?

Nu söker vi en distributionselektriker till avdelningen Drift & Underhåll, Lokalnät.

Arbetsuppgifterna inom avdelning Drift & Underhåll består dels av nybyggnation i elnätet men framförallt av drift- och underhåll av eldistributionsanläggningar 0,4–52 kV, felsökning och felavhjälpning, kabel- och ställverksarbeten, samt stolp- och mastarbete. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell och fordrar periodvis tillgänglighet dygnet runt.

Utbildning

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning som elektriker. Meriterande är påbyggnad mot eldistribution och erfarenhet av kopplingsarbete. B-körkort är ett krav. BE, CE-körkort är meriterande.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta målinriktat och uthålligt samt att samarbeta med andra snarare än att konkurrera. Du ska kunna hantera både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Inom Lokalnät är problemlösning i drift- och underhåll en naturlig del i vardagen. På Luleå Energi är säkerheten alltid i fokus, vilket innebär att det är viktigt att du i alla moment har det som en självklar del i arbetet.

Luleå Energi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterande chef. Du når gruppchefen för Lokalnät, avdelning Drift & Underhåll Stefan Fors på 0920-26 44 66. Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 8 mars 2020 till personal@luleaenergi.se