Nyheter

Distributionselektriker

Tillgången på energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Luleå Energi är en av de viktigaste lokala infrastrukturbyggarna med stor potential att göra skillnad.

Nu söker vi en distributionselektriker till avdelning Projekt på Luleå Energi Elnät AB. Vi behöver dig för att kunna möta framtidens behov av energi. Vill du jobba med detta trevliga gäng och vara med på vår resa?

Den dagliga kärnverksamheten består av både ny- och ombyggnationsarbeten på distributionsnätet 0,4-52kV inom Luleå kommun. Arbetsuppgifterna innebär bland annat idrifttagningar av anläggningar, kabelarbeten i form av skarvning/avslut och montage, luftledningsarbeten, kabelskåpsarbeten som innefattar montering av moduler samt nätstationsarbeten/ställverksarbeten i form av installation av kablage.

Projekten vi arbetar med är lokaliserade i allt från glesbygd och skärgård till stadsmiljö. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell i denna tjänst.

Utbildning

Vi söker dig som har en Gymnasieutbildning som elektriker eller motsvarande yrkesutbildning, gärna med inriktning mot elkraft. Meriterande är om du har påbyggnad mot eldistribution. Annan övrig dokumenterad kunskap inom el-arbeten är också meriterande.

Allmän datavana, goda kunskaper i svenska, i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. BE, CE-körkort och körkort för terrängfordon är meriterande.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att ta initiativ, det vill säga att du agerar när andra tvekar, och samarbetar snarare än att konkurrera. Du ska kunna hantera både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet.

Arbetet sker utomhus året runt, varför det är viktigt att du tycker om att arbeta i utomhusmiljö med varierade uppgifter. Kundkontakter är något du hanterar väl.

Inom Projekt är det viktigt med affärsmässig förståelse för utförande av projektarbete. På Luleå Energi-koncernen är säkerheten alltid i fokus, vilket innebär att det är viktigt att du i alla moment har det som en självklar del i arbetet.

Luleå Energi-koncernen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ytterligare information gällande tjänsten lämnas av rekryterande chef; Jonatan Taavo, avdelning Projekt, telefon 0920-26 44 85. Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 20 oktober 2020 till personal@luleaenergi.se

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!