Nyheter

Distributionsingenjör till Värme och Kyla

Efter 24 år på Luleå energi går jag nu vidare mot nya utmaningar. Kanske du är rätt person att ta över mitt jobb som Distributionsingenjör?

Avdelning Distribution inom affärsområdet Värme och Kyla ansvarar för fjärrvärme- och fjärrkylanäten. Som Distributionsingenjör kommer du att arbeta med planering, projektering, byggledning och kontroll för byggnation samt underhåll av distributionsledningar, självständigt eller tillsammans med kollegor/ entreprenörer. I arbetsuppgiften ingår även försäljning, informationsarbete och andra kundmöten.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom energi, VVS, bygg, anläggning eller liknade, eller som har motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av projektledning, byggledning och kundkontakter samt vana av NIS-system är önskvärt. Utbildning samt erfarenhet inom fjärrvärme/-kyla är meriterande liksom byggnation av distributionsledningar.

Vi söker dig som är självgående och driven, som ser vad som behöver göras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som exempelvis samarbetsförmåga, relationsbyggande med kunder, leverantörer och kollegor. Körkort B erfordras.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Thomas Öhlund på telefon 070-692 33 30. Din ansökan med personligt brev och meritförteckning/CV vill vi ha senast den 28 februari 2017 via e-post till personal@luleaenergi.se.

Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare när du via företagets växel. 0920-26 44 000.