Nyheter

Vi söker: Energiingenjör

Tillgången på energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Nu har du möjlighet att följa med på vår förändringsresa.

Vi söker en Energiingenjör som har ett stort engagemang, är kundorienterad och brinner för att hitta energieffektiva lösningar. Som person arbetar du självständigt och resultatinriktat med en förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du söker utmaningar och ser lösningar istället för problem.

Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du får vara med i hela kedjan, från kundmötet till färdig produkt eller utfört arbete. Vi arbetar idag bland annat inom segmenten Fjärrvärme, Energikartläggningar/-utredningar, Elkraft, Solceller och Laddstolpar för elbilar.

Vi söker dig med bred ingenjörskompetens från högskola/universitet eller motsvarande. Du har förståelse för energiteknik och energisystem. Erfarenhet av kundrelationer och projektledning är önskvärt. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Jenny Rehn, mobil 070-392 44 05. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 28 februari 2018.
Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Alla briljanta människor som vill vara med och stärka vårt varumärke vill vi ha, oavsett vem du är eller varifrån du kommer!

Välkommen med din ansökan!