Nyheter

Initiativtagande marknadsingenjör

Bild medarbetare

Ett ökat behov av kundkontakter samt införande av nya prismodeller gör att vi söker en initiativtagande marknadsingenjör till Värme och Kyla som vill hjälpa till med att bygga nya och stärka befintliga kundrelationer.

Avdelningen Distribution ansvarar för fjärrvärme- och fjärrkylanäten i Luleå med byggnation, reparation och underhåll. Vi är en liten grupp som arbetar nära och ställer upp för varandra. Gruppen ansvarar även för försäljning till nya fjärrvärme- och fjärrkylakunder inom affärsområdet.

I rollen som Marknadsingenjör arbetar du med att bygga nya och stärka befintliga kundrelationer, samt genomför sälj- och informationsarbeten för fjärrvärme och fjärrkyla. Arbetet innefattar även att utveckla samarbetet internt gällande struktur och flöden, samt interna utvecklingsprojekt som berör våra kundrelationer, marknadsarbete mm.

Vi söker dig med bred ingenjörskompetens från högskola/universitet som har förståelse för energiteknik och -system. Du ska vara självgående, driven samt ha förmåga att skapa förtroende. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och bra administrativa färdigheter. Du söker utmaningar och ser lösningar istället för problem. Erfarenhet av kundrelationer och projektledning är önskvärt. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Thomas Öhlund, mobil 070-692 33 30. Urval och intervjuer sker löpande. Ansökan med personligt brev och CV skickas till mailto:personal@luleaenergi.se senast den 14 januari 2018.
Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare när du via företagets växel. 0920-26 44 00.