Nyheter

IT-samordnare

IT-samordnare

Energi, och hur vi använder den, är en av de viktigaste nycklarna för att samhället ska klara av många av framtidens utmaningar. Genom den infrastruktur vi tillhandahåller och de produkter och tjänster vi erbjuder, har Luleå Energi som energibolag stor möjlighet att skapa verklig förändring i regionen. Liksom övriga samhället är vi mitt i en digitaliseringsresa. Ny teknik och nya affärer ställer nya och tuffa krav på koncernens drift och underhåll av IT-infrastruktur och servermiljö. Därför stärker vi nu vårt team på IT-sidan. Vill du vara med på vår resa?

Nu söker vi en IT samordnare som vill arbeta med att säkerställa och samordna drift och underhåll av koncernens IT-infrastruktur och servermiljö. Du förväntas etablera ett nära samarbete med IT-Säkerhetssamordnare, verksamheterna och med externa leverantörer för att finna verksamhetsförbättringar samt att du beställer, agerar krav-ställare, följer upp och kvalitetssäkrar tjänsteleveranser från leverantörer. Rollen innebär även att du stödjer verksamheterna avseende IT-relaterade frågor och upphandlingar samt genomföra och driva projekt, dels interna men även i samverkan med driftleverantören.

Vi vill att du har en akademisk utbildning med inriktning inom datavetenskap, nätverksteknik, systemvetenskap eller motsvarande. Vi tror att du har minst 5 års yrkesdokumenterad erfarenhet av rollen som förvaltningsledare eller projektledare i likande tjänst. Du har goda kunskaper inom Datakommunikation, LDAP, Windows, IIS, Linux, MSSQL, DataCenter, AD, VMware. Meriterade är erfarenhet av lagring och har arbete med hands-on felsökning kring Windowsbaserade applikationer.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen utvecklar du effektiva och genomförbara lösningar på frågeställningar och problem. Du arbetar med kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska samt målsätter projekt och skapar motivation i teamet. Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Mikael Martinsson, chef IT, på telefon 070-566 29 39 Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 10 februari 2019.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!