Nyheter

IT-tekniker

Energi, och hur vi använder den, är en av de viktigaste nycklarna för att samhället ska klara av många av framtidens utmaningar. Genom den infrastruktur vi tillhandahåller och de produkter och tjänster vi erbjuder, har Luleå Energi som energibolag stor möjlighet att skapa verklig förändring i regionen. Liksom övriga samhället är vi mitt i en digitaliseringsresa. Ny teknik och nya affärer ställer nya och tuffa krav på koncernens drift och underhåll av IT-infrastruktur och servermiljö. Därför stärker vi nu vårt team på IT-sidan. Vill du vara med på vår resa?

Nu söker vi en IT tekniker som vill arbeta med att säkerställa drift och underhåll av koncernens IT-infrastruktur och verksamhetens servermiljö. Du är delaktig i utveckling och underhåll av nya och befintliga system samt i arbetet med IT säkerhet. Du stödjer koncernens olika verksamheter i IT-relaterade frågor och arbetar med backuphantering.

Vi vill att du har en akademisk utbildning med inriktning inom datavetenskap, nätverksteknik, systemvetenskap eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknade arbete. Du har goda kunskaper inom Datakommunikation, LDAP, Windows, IIS, Linux, MSSQL, DataCenter, AD, VMware. Meriterade är erfarenhet av lagring och har arbete med hands-on felsökning kring Windowsbaserade applikationer.
För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen utvecklar du effektiva och genomförbara lösningar på frågeställningar och problem. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer samt skapar samarbete med personer på olika nivåer.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Mikael Martinsson, chef IT, på telefon 070-566 29 39 Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 10 februari 2019.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!