Nyheter

Marknadskommunikatör till Lunet

Vi vet inte exakt vad som kommer hända i framtiden, men vi vet att det går snabbt. I den digitala omställningen står vi på Lunet mitt i centrum. Genom den infrastruktur, plattform och de tjänster vi levererar är vi en central kugge för Luleåregionens fortsatta utveckling. Vill du vara med på vår resa och rusta Luleå för framtidens digitala infrastruktur?

Nu söker vi en marknadskommunikatör till Lunet som vill arbeta med kommunikation gentemot våra kunder likväl som internt inom den egna organisationen. Som marknadskommunikatör kommer du att vara drivande i Lunets kommunikation och det fortsatta arbetet med att skapa ett välförtjänt förtroende för varumärket. Du har kunskap av att producera och publicera innehåll som målgruppen finner givande, informativ och intressant, oavsett om det är i syfte att stärka varumärket eller att skapa engagemang och delaktighet internt. För att lyckas i rollen behöver du kunna sätta dig in i Lunets vardag och lära känna oss samt våra produkter och tjänster.

I rollen som marknadskommunikatör är du en viktig del att säkerställa och skapa en positiv kund- och medarbetarupplevelse genom att arbeta med information och kommunikation på bred front. Du arbetar nära Lunets säljare och affärsutvecklare för att tillsammans initiera, driva och utveckla säljprocesser och följa marknadstrender som skapar mervärde.

Du gillar att generera innovativa idéer och lösningar som ser till kundens behov och som överträffar kundens förväntningar. Du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt. Du integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden och driver nya initiativ inom- och utanför ramen för ditt egna arbete. All vår personal är delaktiga i utvecklingen av vår verksamhet och våra produkter för våra kunders bästa.

Vi vill att du har en akademisk utbildning med inriktning inom media, marknadsföring, kommunikation eller annan utbildning vi finner likvärdig. Vi tror att du har yrkesdokumenterad erfarenhet från att ha varit administratör, kommunikatör, samordnare eller koordinator. Erfarenhet av kommunikation och kundkontakt inom teknik och infrastrukturföretag är meriterande. B-körkort är ett krav.
Skicka din ansökan

Är du intresserad av att anta denna spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan med personligt brev och CV senast den 17 februari till: personal@luleaenergi.se

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Eva Leffler, telefon 070-5876112

Lunet värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald. Lunet har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.