Nyheter

Nätinformationstekniker

I rollen ansvarar du för att Luleå Energi Elnäts kartinformation uppdateras.

Du fungerar som ett internt stöd i både större och mindre projekt. Du kommer att vara en viktig del i företagets fortsatta utvecklingsarbete rörande vårt Nätinformationssystem DigPro.

Du har eftergymnasial utbildning inom t ex NIS/GIS-, kart- eller mätteknik eller annan lämplig utbildning. Meriterande är erfarenhet inom geodataområdet.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt i CAD/Officepaketet. Önskvärt är om du har erfarenhet av DigPro. B-körkort är krav.

För att trivas i rollen tror vi att du är resultatorienterad genom att till exempel ta tag i/identifiera olösta problem och att du tar ditt arbete och prestation på allvar. Du ska ha en vilja att samarbeta för att nå gruppmålen och du har intresse för att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Manuel Narvaez, telefon 070-653 89 06. Ansökan med personligt brev och CV sänds senast den
14: e oktober 2018 till personal@luleaenergi.se

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Luleå Energi har ett viktigt samhällsuppdrag att underhålla och utveckla infrastruktur, samt bidra till långsiktig samhällsplanering för framtiden. Vi har stort kundfokus och hög leveranssäkerhet till våra kunder. Krav på förbättrad prestanda och driftsäkerhet är en konsekvens av att allt fler samhällsviktiga funktioner blir digitala och påverkas allvarligt i händelse av driftstörningar. Även allt fler nyttofunktioner som molntjänster, sakernas internet och smarta hem ställer högre krav på tillgänglighet och driftsäkerhet.

Välkommen med din ansökan och till en spännande bransch!