Nyheter

Planeringstekniker

Luleå Energi söker Planeringstekniker

Tillgången till energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Luleå Energi är en av de viktigaste lokala infrastrukturbyggarna med stora möjligheter att göra skillnad. Nu har du möjlighet att följa med på vår förändringsresa.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i fina lokaler där du får stor möjlighet att påverka och planera Luleås elnät för kommande generationer. Vi erbjuder personlig utveckling baserat på kompetens och utvecklingsplan.

Planeringsavdelningen inom Luleå Energi Elnät ansvarar för långsiktig planering. Våra uppdrag spänner över allt från förstudier på mindre projekt och reinvestering av ledningsnät till effektkunder och stadsplanering. För utvecklingen av Luleå samarbetar vi med övriga infrastrukturägare där bland annat nya bostadsområden och industrietableringar diskuteras.

Som Planeringstekniker kommer du främst att arbeta med projektering samt beredning inom vårt elnät i Luleå kommun, samt ta fram underlag för budget och beslut. Arbetet innebär kontaktytor mot beställare (internt /externt), samt mot myndigheter och markägare. För att passa i rollen trivs du i att driva dina uppdrag framåt och tar personligt ansvar för goda resultat. Samarbete och relationer är en naturlig del i din vardag. I arbetet ingår teknisk problemlösning enskilt såväl som i projektform. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot El/Elkraft eller motsvarande. Elbehörighet, kännedom om elnätsstruktur, och diplomerad inom EBR är meriterande. B-körkort är ett krav. Möjlighet till beredskap finns.

Vilka är vi?

Luleå Energi Elnät transporterar el i elnätet till mer än 40 000 kunder, främst inom Luleå kommun. För oss är det en självklarhet att göra vårt för att skapa förutsättningar för att kunna bo och utvecklas på orten. Det är vi som arbetar hårt för att du ska kunna välja att köra elbil, som ser till att du slipper strömlösa vinternätter och som ger dig ett energifyllt liv också ute i skärgården. Och det är vi som för tillbaka din överskottsel in i nätet när du valt att själv producera. Vi gör det varje dag, hela året. Det är så vår vardag ser ut. Så att din fungerar precis som du vill.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Fredrik Nygård 072-248 44 81. Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 2 december 2018.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!