Nyheter

Säljare till Energitjänster

Nu söker vi en säljare till Energitjänter

Som energibolag har vi stor möjlighet att driva på utvecklingen mot en hållbar framtid. För oss handlar det om att ställa om våra egna flöden, men också om att hjälpa våra kunder att ställa om sina – att använda rätt energi till rätt saker. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa och hjälpa våra kunder med att göra smarta val i vardagen.

Som säljare hos oss arbetar du med försäljningen av våra tjänster till företag i hela vårt upptagningsområde och du ansvarar för att utveckla och stärka affärsrelationerna med så väl befintliga som nya kunder, stora som små. Du driver affären självständigt och kommer arbeta operativt i hela försäljningsprocessen med allt från identifiering och kartläggning av kunder till affärsavslut och leveransuppföljning. Varje dag ges du möjlighet att skapa affärer och bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vidare kommer du ansvara för våra kunders avtal, offerter och anbudsarbeten, följa elbörs och prisutveckling samt delta i marknadsaktiviteter riktade mot privat- och företagsmarknad.

Vi ser att du har några års dokumenterad erfarenhet av försäljning och relevant utbildningsbakgrund, gärna inom försäljning och/eller ekonomi. Det är viktigt att du har förhandlingsvana och erfarenhet av försäljning till företag. Både viss teknisk kunskap samt tidigare erfarenhet från energibranschen är meriterande. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom Office-paketet samt hanterar svenska och engelska mycket bra i både tal och i skrift. B-körkort är ett krav.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen strävar du efter att etablera trovärdighet och att visa genuint intresse för kunder och deras frågeställningar. Du förstår verksamhetsstrategier och prioriteringar och initierar, driver och följer upp utveckling av säljprocesser och dialog med kund. Du skapar samarbete med personer på olika nivåer, externt likväl som internt.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Patrik Andersson, chef Kund & Affärer, på telefon 0920-26 44 11. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 17 mars 2019.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!