Nyheter

Sökes: Chef Kundservice

Vår chef för Kundservice har gått vidare till andra uppgifter inom koncernen och därför söker vi dig som vill ha ansvaret och fortsätta utveckla verksamheten.

Som chef ansvarar du för Luleå Energis kundservice för privatkunder och till din hjälp har du tolv medarbetare. Din uppgift blir att leda och utveckla verksamheten mot koncernens och marknadens behov. Du säkerställer att arbetet utförs med hög effektivitet och god kvalité. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar till chef Marknad och Utveckling.

Du är en stabil och tydlig ledare och god kommunikatör med intresse för försäljning. Du är självständig och har ett driv för service och kundnöjdhet. Du har lätt för att knyta kontakter och kan samarbeta med alla nivåer inom ett bolag.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknad/kommunikation/ledarskap/organisation/ekonomi eller juridik. Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av ledarskap och försäljning eller service.

Ytterligare information lämnas av chef Marknad och Utveckling Sofia Antonsen, 070-626 45 24.

Din ansökan med personligt brev och cv vill vi ha senast den 24 maj 2015 till e-post: personal@luleaenergi.se

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.