Nyheter

Sökes: gruppchef planeringsgruppen

Luleå Energi Elnät äger och ansvarar för elnätet inom Luleå kommun som transporterar el från den plats där den produceras, fram till drygt 40 000 kunder. Vi har ett viktigt samhällsuppdrag att underhålla och utveckla infrastruktur, samt bidra till långsiktig samhällsplanering för framtiden. Vår strategi är också att hålla stort kundfokus och hög leveranssäkerhet till våra kunder.

Planeringsgruppen ansvarar för projektering, beredning och dokumentation. Vi söker en gruppchef som vill vara med och leda samt utveckla gruppen.

Som gruppchef kommer du att inrikta ditt arbete mot att tydliggöra uppdrag för medarbetarna, förankra mål, leda arbetet samt följa upp resultatet. Du kommer att ansvara för långa och korta investeringsplaner med hänsyn till ekonomi och kvalitet från ett hållbarhetsperspektiv. Du kommer även att driva och ansvara för projekt. Du är underställd avdelningschefen och ingår i ledningsgruppen för Investeringar.

Vi söker dig som är högskoleingenjör, eller motsvarande, med elkraftsinriktning. Du är en stabil och tydlig ledare med god kommunikationsförmåga. Du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och trivs i rollen att utveckla medarbetare och verksamhet. Erfarenhet från Elkraftsbranschen och som projektledare är meriterande.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Karl Drugge, telefon 070-546 38 42. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 6 februari 2016.

Fackliga företrädare når du via företagets växel, telefon 0920-26 44 00.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.