Nyheter

Sökes: Inköpare/Upphandlare

Vi söker en Inköpare/Upphandlare till Luleå Energi. Inköpsfunktionen är i en utvecklings- och uppbyggnadsfas där du blir en del i av inköpsfunktionens framtida utveckling och får möjlighet att påverka rutiner och processer. Som inköpare får du en stor möjlighet att växa hos oss och bredda din kompetens. Du stöttar verksamheterna i inköpsprojekt från kravställande, anbudsförfrågningar till förhandlingar.

I tjänsten ingår vidare att bl.a. ansvara för inköpsplanering, förfrågningar, anbudsutvärderingar, leverantörsutvärderingar och -kontroller. Förhandling, kontraktsskrivning, avtalsfrågor och tidsplanering samt uppföljning av leverans, ekonomi och leverantör ingår också. Du har ett nära samarbete med chefer, projektledare och leverantörer.

Erfarenheter och Egenskaper

Meriterande är om du har utbildning på högskola, universitet eller utbildning inom upphandling/ inköp. Vi söker dig som tycker det viktigt att förstå affärsverksamheten och som har erfarenhet från, förhandling, offentlig upphandling inom försörjningssektorn LUF eller motsvarande.

Vi söker dig som kan jobba självständigt, har ett starkt driv och motiveras av problemlösning. Du tvekar inte inför att ha flera projekt igång samtidigt och tar egna initiativ. Rollen ställer krav på samarbets- och kommunikationsförmåga.
Som person är du flexibel och strävar alltid efter att göra hållbara affärer på goda etiska grunder. Du jobbar strukturerat, är van att göra din egen planering och är engagerad i det du gör.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av chef Fastighet & Försörjning Bengt Hietaniemi, telefon 0920-26 44 35. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 16 maj 2018.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!