Nyheter

Vi söker: Linjemontörer

Arbetsuppgifterna inom gruppen Projektgenomförande består av både ny- och ombyggnationsarbeten på distributionsnätet 0,4-52kV, vilket handlar om såväl arbete med markkablar som luftledningar, men även stationsarbete med ny teknik samt drift & underhåll. Arbetet är fysiskt tungt och utförs i regel utomhus. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell och fordrar periodvis tillgänglighet dygnet runt.

Utbildning
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta som linjemontör/distributionselektriker. I grunden har du teknisk el-utbildning på gymnasienivå. Eftergymnasial utbildning inom eldistribution är meriterande. B-körkort är ett krav. BE, CE-körkort är meriterande.

Kvalifikationer
För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och att du kan hantera både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. På Luleå Energi är säkerheten alltid i fokus varför vi ser det som viktigt att du i alla moment har det som en självklar del i arbetet. Viktigt är att du kan kommunicera på svenska språket både i tal och skrift.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Gruppchef Benny Ericsson, telefon 0920-26 44 65. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 1 maj 2018.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!