Nyheter

Sökes: Servicetekniker till Värme och Kyla

Som servicetekniker kommer du självständigt att planera och arbeta med förebyggande samt avhjälpande underhåll i vårt fjärrvärme- och fjärrkylanät.

Arbetet består av underhåll av ledningar, ventiler, ställdon och signalkabel samt vid behov länspumpning och kontroll av larmsystem. Du utför även kontinuerlig dokumentering av utfört underhållsarbete m.m i vårt nätinformationssystem. I tjänsten ingår mycket kontakt med kollegor och entreprenörer.

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och erfarenhet av praktiskt yrkesarbete inom el, VVS, bygg, verkstad eller liknande. Du bör också ha vana av IT-system. Som person är du självgående och driven. Du ser vad som behöver göras och ser lösningar på problem. Du känner ansvar för verksamheten, anläggningarna och kunderna. Du kommer planera och ansvara för såväl egna som gemensamma arbetsuppgifter och tillsammans med kollegorna medverka till att avdelningen uppfyller sina mål sett utifrån arbetsuppgifter, arbetsmiljö och ekonomi. Du är stabil, trygg samt serviceinriktad och har vana av kontakt med kunder.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska fungera väl i gruppen. Körkort B är ett krav och beredskapstjänstgöring ingår. Arbetet är säsongsbetonat. En del av tjänsten kan komma utföras på annan avdelning med mätarrevision samt översyn av fjärrvärmecentraler.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Thomas Öhlund på telefon 070-692 33 30.

Din ansökan med personligt brev och meritförteckning/CV vill vi ha senast den 12 juni 2016 via e-post till personal@luleaenergi.se. Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel: 0920-26 44 00.