Nyheter

Underhållsansvarig till Bioenergi Luleå

Arbetsuppgifterna som UH-ansvarig inom Bioenergi i Luleå AB består av att planera och leda förebyggande arbete, samt avhjälpande underhåll inom främst el och mek. Arbetet är omväxlande och i det dagliga arbetet ingår kontakter med övriga inom organisationen och entreprenörer, samt att vara del av produktionsledningen.

Utbildning

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av att arbeta med underhållsansvar inom El och Mek samt har en god förmåga att analysera och driva förbättringsarbete.

Du har genomgått minst gymnasieutbildning. Om du har eftergymnasial utbildning lämplig för uppdraget är detta meriterande. B-körkort är ett krav. Elbehörighet är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från processindustrin och/eller erfarenhet från projektledning.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta och har en god förmåga att lösa problem i kommunikation med andra. Du är därtill initiativtagande och agerar när andra tvekar. När omständigheterna förändras ser du snabbt lösningar för verksamheten och arbetar konstruktivt.

För dig är det lika självklart att arbeta administrativt med planering som att befinna dig ute i verksamheten och stötta dina kollegor.

På Bioenergi är säkerheten alltid i fokus varför vi ser det som viktigt att du i alla moment har det som en självklar del i arbetet. Viktigt är att du kan kommunicera på svenska språket både i tal och skrift.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Fredrik Nilsson, telefon 0920-26 45 62. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 13 juni 2018.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!