Nyheter

Sökes: Affärsutvecklare

Tillgången på energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Nu har du möjlighet att följa med på vår förändringsresa.

Vi söker en affärsutvecklare för att ytterligare öka takten i vårt framtidsarbete.

Du kommer tillsammans med vår chef för Kund & Utveckling att arbeta med projekt inom affärsutveckling och vara en viktig kugge i utformningen av Luleå Energis framtida verksamhet. En stor del i ditt arbete är att på ett strukturerat sätt driva projekt tillsammans med projektgrupperna. Ditt uppdrag är att skapa en bred bild av projektens utmaningar och möjligheter med fokus på att uppfylla projektens mål och leverera affärsnytta.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort engagemang och ett strukturerat arbetssätt. Som person är du drivande och resultatinriktad med en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du förväntas självständigt ta dig an projekt inom ett brett spektrum av olika områden inom energisektorn och på egen hand sätta dig in i frågeställningarna.

Vi ser att du har en högskoleutbildning som civilingenjör eller motsvarande utbildningsnivå relevant för arbetet. Du har något eller några års arbetsliverfarenhet. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av chef för Kund & Utveckling Sofia Antonsen på mobil 070-626 45 24. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 19 november 2017.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter når du via företagets växel 0920-26 44 00. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.