Nyheter

Vi söker en Servicetekniker

Vi söker en Servicetekniker

Tillgången av energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Luleå Energi ser till att Luleåborna har bekymmersfri och miljösmart fjärrvärme med hög service. Dygnet runt, året om. Nu söker vi ytterligare en Servicetekniker till vårt gäng.

Som servicetekniker kommer du att arbeta med service på kundens fjärrvärmecentral, revision av energimätare, mätvärdesinsamling, samt till viss del även förebyggande och avhjälpande underhåll i vårt fjärrvärme- och kylanät. I tjänsten ingår mycket kontakt med kunder, kollegor och entreprenörer. Du kommer bland annat ansvara för att bokade arbetsuppgifter utförs enligt schema och kontinuerligt arbeta med dokumentering av utfört underhållsarbete m.m i vårt kund-/nätinformationssystem.

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning eller erfarenhet av praktiskt yrkesarbete inom el, VVS, bygg eller liknande. Du bör också ha vana av IT-system. Erfarenhet av styr- och/eller mätinsamlingssystem är meriterande.

Hos oss kommer du att arbeta i ett sammansvetsat gäng med både män och kvinnor som jobbar resultatinriktat mot uppsatta mål utifrån arbetsuppgifter, ekonomi och en god arbetsmiljö. Arbetet innebär många kontakter och besök hos kunder, vilket betyder att det är viktigt att du trivs i interaktion med andra, är en god lyssnare samt har förmåga att kommunicera och samarbeta med många olika människor.

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen bör du som person vara serviceinriktad, självgående och driven. Du känner ansvar mot kunder och arbetsuppgifter men också mot din arbetsgrupp. Samarbete och goda relationer är viktigt för oss. Känner du att detta passar in på dig - och du dessutom vill ha din arbetsplats i Luleå, och till allra största del jobba dagtid – då så ser vi fram emot din ansökan.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska fungera väl i gruppen. Körkort B är ett krav. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå. Ytterligare information om tjänsten lämnas av gruppchef Eva-Lena Frykberg 070-545 27 68.

Din ansökan med personligt brev och meritförteckning/CV vill vi ha senast den 27 december via epost till personal@luleaenergi.se. Löpande urval kan ske så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel: 0920-26 44 00.

Luleå Energi värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.