Nyheter

Energiingenjör

Energiingenjör

Som energibolag har vi stor möjlighet att driva på utvecklingen mot en hållbar framtid. För oss handlar det om att ställa om våra egna flöden, men också om att hjälpa våra kunder att ställa om sina – att använda rätt energi till rätt saker. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa och hjälpa våra kunder med att göra smarta val i vardagen.

Vi söker en Energiingenjör till avdelningen Energitjänster som har ett stort engagemang, är kundorienterad och brinner för att hitta energieffektiva lösningar. Som person arbetar du självständigt, initiativtagande och resultatinriktat med en förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du söker utmaningar och ser lösningar istället för problem.

Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du får vara med i hela kedjan, från kundmötet till färdig produkt eller utfört arbete. Vi arbetar idag bland annat inom segmenten Fjärrvärme, Energikartläggningar/-utredningar, Elkraft, Solceller och Laddstolpar för elbilar.

Vi söker dig med bred teknisk kompetens från högskola/universitet eller har minst 3 år yrkeserfarenhet av fastighetsunderhåll. Du bör ha förståelse för energiteknik och energisystem. Erfarenhet av projektledning är önskvärt. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt din kommunikativa förmåga i tal och skrift.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av verksamhetschef för Kund & Affärer Patrik Andersson, mobil 070-694 44 11.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 17 februari 2019.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!