Nyheter

Vi söker Fibertekniker till fjärrkommunikation

Luleå Energi Elnät AB äger och ansvarar för elnätet inom Luleå kommun som transporterar el från den plats där den produceras, fram till drygt 40 000 kunder. Vi har ett viktigt samhällsuppdrag att underhålla och utveckla infrastruktur, samt bidra till långsiktig samhällsplanering för framtiden. Vår strategi är också att hålla stort kundfokus och hög leveranssäkerhet till våra kunder.

Luleå Energi Elnät AB söker en fibertekniker till en grupp som i första hand jobbar i Lunets stadsnät. Arbetsuppgifterna innebär nybyggnation, drift och underhåll av anläggningar för fiberoptiska nät, samt felsökning och felavhjälpning. Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på lägst gymnasial nivå eller motsvarande samt har erfarenhet av att svetsa, mäta och installera fibernät. Kunskaper inom TCP/IP, nätverk och elinstallationsarbete är meriterande. Du kan läsa och förstå skarvscheman, ritningar och panelkort med mera.

Som person har du ett intresse och en vilja att utvecklas inom området. Du är flexibel och gillar problemlösning. Då arbetet innebär många kontaktytor är det viktigt att kunna skapa och upprätthålla goda relationer med kunder, entreprenörer och fastighetsägare. B-körkort erfordras.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Optochef Jesper Mannberg på telefon 070-346 44 61. Fackliga företrädare når du via företagets växel, telefon 0920-26 44 00.

Din ansökan med personligt brev och meritförteckning vill vi ha senast den 1 maj 2017 till mejl: personal@luleaenergi.se

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.