Nyheter

Vi söker gruppchef till Värme och Kyla

I rollen som denna kommer du att ha verksamhetsansvar för gruppen Service inom avdelning Kundteknik. Det innebär att du planerar, leder och fördelar arbetet för en grupp servicetekniker. Du ansvarar månatligen för uppföljning och rapportering till chef Kundteknik gällande kvalité, tidplaner och ekonomi (exempelvis projektuppföljning och budget).

Rollen innebär också införande av ny teknik, likväl som ständiga verksamhetsförbättringar. En stor del av ditt arbete innebär att du utvecklar och coachar dina medarbetare genom att följa upp och återkoppla arbetsresultat.

Du säkerställer att arbetet hos våra kunder utförs med hög effektivitet och god kvalité. Det innebär att du arbetar med ta fram och följer upp års- och flerårsplaner tillsammans med avdelningschefen. Du har även kontakter med kunder, leverantörer, myndigheter och entreprenörer.

Som person är du en stabil och tydlig ledare med god kommunikationsförmåga. Du verkar för att utveckla och upprätthålla gott samarbetsklimat inom din arbetsgrupp likväl som mot övriga avdelningar. Du har eftergymnasial utbildning från hög- eller från yrkeshögskola, gärna inom energi och VVS, eller har motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. Digitala hjälpmedel används i stor utstäckning vilket innebär att god datorvana samt ordningssinne och fallenhet för administrativt arbete är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och trivs i rollen att utveckla medarbetare och verksamhet med kunden i fokus.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av chef Kundteknik Sven-Olov Harila

Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 31 augusti 2017.