Nyheter

Vi söker produktionsingenjör

Fjärrvärme och Fjärrkyla är en miljövänlig och bekymmersfri energilösning för våra kunder. Inom affärsområdet Värme och Kyla finns avdelningen Produktion som ansvarar för teknisk förvaltning och utveckling av affärsområdets produktionsanläggningar. En generationsväxling pågår just nu och därför söker vi en Produktionsingenjör som vill vara med på vår förändringsresa mot ett ännu hållbarare samhälle!

Rollen som produktionsingenjör är bred och spänner över många områden med både operativa och strategiska uppgifter. Bland annat ansvarar du för framtagandet av underlag för produktionsplanering och produktionsoptimering. Utredningsarbete gällande nuvarande och framtida energisystem, utveckling av beräkningsmodeller och medverkan i investerings och reinvesteringsprojekt ingår i dina uppgifter. Projektledning förekommer samt att du ansvarar för bränsle och produktionsbudget. Du rapporterar till myndigheter och berörda samarbetspartner.

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot energiteknik eller annan likande utbildning. Du har goda kunskaper i olika energitekniska beräkningar samt stor vara av att arbeta med Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är erfarenhet av projektledning och inköp av bränsle.

Du tycker om problemlösning och söker nya perspektiv och idéer för utveckling. Du är resultatorienterad och prioriterar att nå mål och få arbetet utfört på ett strukturerat sätt. Du delar med dig av information och expertis för att nå önskade resultat och du samarbetar bra på alla nivåer inom en organisation. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av avdelningschef Peter Olofsson, mobil 070- 692 33 24.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 24 mars 2018.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.