Nyheter

Vi söker: Projektplanerare

Luleå Energi har ett viktigt samhällsuppdrag att underhålla och utveckla infrastruktur, samt bidra till långsiktig samhällsplanering för framtiden. Vår strategi är också att hålla stort kundfokus och hög leveranssäkerhet till våra kunder. Krav på förbättrad prestanda och driftsäkerhet är en konsekvens av att allt fler samhällsviktiga funktioner blir digitala och påverkas allvarligt i händelse av driftstörningar. Även allt fler nyttofunktioner som molntjänster, sakernas internet och smarta hem ställer högre krav på tillgänglighet och driftsäkerhet. Välkommen till en bred roll i en spännande bransch!

Vi söker en affärsmässig projektplanerare till en grupp som jobbar med nybyggnation samt drift och underhåll av fiberoptiska anläggningar i Lunets stadsnät. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär både operativa och strategiska uppgifter som både utförs på kontor likväl som ute i fält. Som projektplanerare tar du fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska. Du följer upp hur arbetet går framåt gentemot mål och samordnar resurser utifrån detta.

Vi söker i första hand dig som har en gymnasial utbildning och erfarenhet av praktiskt yrkesarbete inom relevant område. Du har goda kunskaper och bakgrund inom fiber, antingen som tekniker eller projektör. Kompetens inom planering/projektledning är meriterande.

Som person tvekar du inte att anta utmaningar och att förmedla energi i kommunikationen till andra. Du samverkar genom att främja och utveckla andras idéer samt att du hjälper till på det sätt som behövs för att gruppen ska prestera. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort erfordras.
Ytterligare information om tjänsten lämnas av Optochef Jesper Mannberg, telefon 070-346 44 61.

Vill du skicka in en intresseanmälan? Skicka då personligt brev och CV till personal@luleaenergi.se senast 15:e april.

Välkommen med din ansökan!