Nyheter

Säljcontroller till Elhandel

Tillgången till energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Nu har du möjlighet att följa med på vår förändringsresa.

Vi söker nu ytterligare en person till vår Elhandel som kan vara med och flytta fram våra positioner på en konkurrensutsatt marknad. Vi är idag fem personer som arbetar med inköp och försäljning av el till företag, främst inom regionen.

I tjänsten som säljcontroller kommer du att tillsammans med befintlig personal arbeta med bland annat säljsupport till säljarna och ta fram underlag för våra företagskunder. En viktig del i ditt arbete är att ta fram analysunderlag för bland annat inköpsprognoser för el samt administration och rapportering av våra kundportföljer. Du arbetar med lönsamhetsuppföljning och förbättringsarbeten. Du kommer även att med övriga teamet arbeta för att automatisera våra processer och kommer att arbeta med finansiell avräkning för kunders köp av elterminer.

Din profil

Vi söker dig som har god vana av att hantera siffror och olika system, och har mycket bra kunskaper i excel. Som person är du analytisk, noggrann, flexibel och självständig men är samtidigt en lagspelare med förmågan att se helheten och samarbeta i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Högskoleutbildning civilekonom eller motsvarande kunskaper är önskvärt. Erfarenhet från bank och finansbranschen är meriterande.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Elhandelschef Patrik Andersson på tel: 070-694 44 11. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 8 november 2017. Fackliga företrädare når du via företagets växel: 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via telefon 0920-26 44 00. Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald.