Skola/student

Examensjobb

På Luleå Energi ser vi examensjobb och uppsatser som ett bra sätt att lära känna dig under din studietid och ger dig en bra möjlighet att få en känsla för vår kultur och skaffa värdefulla kontakter för framtiden. Luleå Energi-koncernen arbetar aktivt för att kunna erbjuda examensarbete bland annat för att:

  • Sprida kännedom om koncernens olika verksamheter
  • Examensarbeten bidrar till koncernens strategiska kompetensförsörjning

Du kan göra ditt examensjobb på plats hos oss eller på distans. En av våra medarbetare blir din handledare under tiden du gör examensjobbet. Vi kan inte garantera arbete efter utfört examensjobb, som alltid genomförs utifrån företagets behov.

Aktuella examensjobb:

Sommarvikarie

Luleå Energi tar gärna emot sommarvikarier. Du som är arbetslös eller student kan gärna söka sommarvikariat hos oss. Hur många sommarvikarier vi tar in varje år varierar efter verksamhetens behov.

Studiebesök

Luleå Energi tar gärna emot planerade studiebesök i mån av tid.

Praktik

Vi på Luleå Energi delar gärna med oss av vår kunskap inom våra olika affärsområden och affärsstöd. Vi tar gärna emot praktikanter från grundskola, gymnasium och universitet/högskola eller yrkesutbildning i mån av tid.

Trainee

Luleå Energi har möjlighet att erbjuda en traineeplats på 18 månader i mån av tid. Som trainee på Luleå Energi har du möjlighet att under 18 månader vara delaktig i verksamhetens alla avdelningar och deras arbetsuppgifter. Om du och Luleå Energi tycker att samarbetet fungerat bra efter traineeperiodens slut erbjuds du tillsvidareanställning under förutsättning att det finns ett behov .

Intresserad?

Kontakta personalenheten för mer information.
Personalutvecklare Ann-Helene Willberg, 0920- 26 44 58.
Personalchef Katharina Frank, 0920-26 44 04.