Gå till navigering Gå till innehåll

Kivra

Kivra Logo Square

Kivra

Genom Kivra kan vi erbjuda en digital brevlåda till dig. Det är en brevlåda du alltid har med dig, antingen i telefonen och surfplattan via deras app, eller på din dator. Väljer du Kivra får du dina pappersfakturor från oss till din digitala brevlåda istället. Det minskar vårt användande av papper, samtidigt som det gör det enklare för dig att alltid ha tillgång till dina dokument.

Anslut till Kivra

Automatiskt byte

Om du som privatkund redan är registrerad hos Kivra kommer du automatiskt att få dina pappersfakturor från oss på ditt Kivra-konto. Håll utkik på Kivra för att se dina fakturor och liknande.

Vanliga frågor om Kivra

Vi har valt att använda Kivra utifrån ett flertal punkter:

• Önskan - Våra kunder har efterfrågat det.
  • Hållbarhet - Genom att skicka digital faktura istället för papper minskar vi vår användning av jordens resurser.
  • Säkerhet - Bara du har tillgång till ditt konto hos Kivra.
  • Snabbhet - Du får din faktura omedelbart och behöver inte vänta på ett brev.

Du behöver själv anmäla dig via Kivras app eller på kivra.se. Du kan kontakta Kivra via telefonnummer 0770-45 70 00 eller support@kivra.com.

Om du redan är ansluten till Kivra kommer Luleå Energi att läggas till på ditt existerande konto där.

Nej, Kivra är gratis för privatpersoner.

Fakturorna i Kivra lagras så länge du själv önskar. De ligger kvar där tills du själv tar bort dem.

Ja, du kan när som helst ansluta till eller lämna Kivra. Du kan också
bestämma vad som ska landa i Kivra och vad som gör sig bäst på papper. Du gör detta genom att logga in på Kivra och ändra dina preferenser under inställningar.