Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Luleå Energi Chanser

Vi erbjuder dig en chans att komma och hälsa på oss som tillfällig gäst. Vare sig det är för examensarbete, prao eller studiebesök. Luleå Energi Chanser handlar även om olika former av praktik – antingen för att ta första klivet in på svensk arbetsmarknad eller för arbetsträning efter långvarig frånvaro från arbete. Ta chansen att skapa kontakt, bygga ditt nätverk och öppna upp för ett ömsesidigt utbyte av kunskap och erfarenhet.

Examensarbete

På Luleå Energi ser vi examensarbete som ett bra sätt att lära känna dig under din studietid och ge dig en bra möjlighet att få en känsla för vår kultur. Det är också en värdefull chans för dig att bygga nätverk för framtiden. Luleå Energi-koncernen arbetar aktivt för att kunna erbjuda examensarbete som en del i vårt strategiska kompetensförsörjningsarbete.

Examensarbete går att göra på plats hos oss eller på distans. En av våra medarbetare blir din handledare under tiden du är här hos oss. Vi kan inte garantera arbete efter utfört examensjobb, men du får gärna kontakta vår HR & Hållbarhetsavdelning för att höra mer om kommande tjänster.

HING – Högskoleingenjörsutbildning på distans

2011 startade en unik högskoleingenjörsutbildning med inriktning på elkraft. Utbildningen är ett samarbete mellan Umeå universitet, Luleå tekniska universitet, Mittuniversitetet och 15 av Energiföretagens medlemmar. Programmet bygger på ett nära samarbete med medlemsföretag som medverkar i kurser i form av gästföreläsningar, samt genom att erbjuda projektuppdrag, praktikplatser och examensarbeten.

Luleå Energi är ett av femton energibolag som ger utbildningen ekonomisk garanti. Är du en HING:are på jakt efter ett examensarbete, fyll i formuläret för spontanansökan här. Nedan finner du några av våra aktuella examensarbetesområden/ämnen men vi lyssnar gärna på dina idéer och hör mer om vad som passar oss båda. 

Läs mer om utbildningen

Aktuella examensjobb:

Rekrytering

Studentpool

Vi söker studenter, extra vid behov till Kundservice på Luleå Energi. Vi på Kundservice möter våra kunder via telefon, mejl och chatt i frågor som rör allt från att teckna elavtal, hantera frågor om elnät och fjärrvärme, till att svara på fakturafrågor. Vi är också en viktig länk mellan våra kunder och medarbetare.

Studentpool

Studiebesök

Luleå Energi tar gärna emot planerade studiebesök i mån av tid. Berätta gärna vad det är ni är intresserade av – specifika verksamheter, Luleå Energi som arbetsgivare eller kanske en särskild roll eller avdelning. Skriv i mejlet hur många ni är och vilka datum som är aktuella.

Praktik

Vi på Luleå Energi delar gärna med oss av vår kunskap inom våra olika affärsområden och affärsstöd. Vi tar gärna emot praktikanter från grundskola, gymnasium och universitet/högskola eller yrkesutbildning i mån av tid.

Intresserad?

En chans hos oss förutsätter verksamheternas tillgänglighet, vilket varierar över tid, därför kan vi inte alltid garantera en plats, men vi tar varmt emot din intresseanmälan. Fyll i formuläret för spontanansökan här.

* På grund av rådande omständigheter med Covid-19 och de restriktioner som gäller i samhället har vi för tillfället inte möjlighet att ta emot praktikanter och examensarbetare i samma utsträckning som normalt. Vi ser gärna att du hör av dig till oss ändå. 

Kontakta oss  - vi behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

Kontakta oss