Byte av fjärrvärmecentral

Skön värme med ny fjärrvärmecentral

Är din fjärrvärmecentral äldre än 20 år? Då kan det vara en lönsam idé att investera i en ny fjärrvärmecentral istället för att reparera den gamla. De nya centralerna har en effektivare produktion av värme och varmvatten och är kvalitetssäkrade med P-märke som klarar hårt ställda krav. En central som är 20 år eller äldre kanske fortfarande går som den ska, men risken ökar att det blir ett akut byte när du behöver värmen som mest.

Fördelarna är många

  • Minskad elanvändning med varvtalsstyrd elektronisk pump och autofunktion i fjärrvärmecentralen som stänger av pumpen under sommaren.
  • Snabb varmvattenreglering.
  • Effektiv värme- och varmvattenproduktion.
  • Enkel att använda, modernare design.
  • Du slipper oroa dig för ett akut byte.
  • Fem års garanti.

Erbjudande

Vi byter din fjärrvärmecentral till ett fast pris. I priset ingår en ny fjärrvärmecentral för villa, leverans, installation och drifttagning. Du får en komplett lösning och vi tar hand om hela bytet. När installationen är klar kommer vår servicetekniker hem till dig och visar hur den nya centralen fungerar. Själva bytet av fjärrvärmecentralen tar cirka sex timmar.

Välj mellan två modeller:

Standardmodell, självverkande varmvattenreglering
Pris 31 000 kr. Efter preliminärt ROT-avdrag: 29 050 kr.

Ny modell, premium, elektronisk varmvattenreglering
Pris 33 500 kr. Efter preliminärt ROT-avdrag: 31 550 kr.
2017 års priser. Alla priser är inklusive moms.

Nytt för i år är att du nu även har möjlighet att dela upp betalningen från 1 230 kr/mån, räntefritt i 24 månader (Wasa Kredit).

TryggVärme med dygnet-runt beredskap

När du beställer byte av fjärrvärmecentral har du även möjlighet att teckna vårt populära serviceavtal TryggVärme. Vi erbjuder den kostnadsfritt under garantitiden som är fem år. Dessutom bjuder vi på anmälningsavgiften, för närvarande 300 kr.

* Efter garantitidens slut löper avtalet på tillsvidare, för närvarande till en kostnad av 95 kr/mån. Prisjusteringar kan komma att ske.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, eller ring oss på 0920-26 44 44.

Något gick fel var vänlig kontrollera formuläret och försök igen.

Tack, din ansökan är nu skickad.