Gå till navigering Gå till innehåll

Tack

Tack för ditt meddelande!

Hej och tack för ditt meddelande/beställning! Vi hanterar all inkomna ärenden så skyndsamt som möjligt, och återkommer till dig när det är din tur.

Åter till startsidanGå till hjälpcenter

Vanliga frågor och svar

Vi skickar fakturan elektroniskt direkt till din internetbank, ett enkelt och miljövänligt sätt. Om du är intresserad av e-faktura, anmäl det till din internetbank och följ instruktionerna. För att kunna ansluta dig till tjänsten måste du vara fakturamottagare och kund hos Luleå Energi AB.

Anmäl e-faktura hos din bank:

Med autogiro dras fakturabeloppet automatiskt från ditt konto på förfallodagen. Ett bekvämt sätt att betala och du behöver inte vara orolig för att missa någon betalning.

Vill du betala med autogiro kan du göra en anmälan i din internetbank eller skriva ut denna blankett (pdf), fylla i den och posta/maila till oss. Alternativt kan du ringa oss så skickar vi dig en blankett.

Under våra Elavtal kan du se vilka priser som gäller just nu samt teckna ett avtal för dig eller ditt företag.

Se våra elavtal

Ofta hör kunder av sig till oss och har frågor kring energibolag som ringer för att få de att skriva på avtal hos dem istället för att fortsätta vara kund hos bland annat Luleå Energi. Bolagen kan då uppge att de har kopplingar till oss på Luleå Energi. Luleå Energi har inga sådana samarbeten. 

Vi vill därför uppmana alla våra kunder att vara försiktiga med att teckna avtal i en stressig situation och har du frågor om ditt elavtal - tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna. 

Branschens varningslistor
Både Svensk handel och Konsumenternas Energimarknadsbyrå erbjuder listor öve…

Läs hela svaret här

Avtal med rörligt elpris är ett bra val eftersom de på lång sikt ofta är mest lönsamma att välja. Om du bor i hus eller har en verksamhet med hög elanvändning kan vårt elavtal Fastpris vara lämpligare. Då vet du exakt vad du betalar för elen, både idag och imorgon. Du kan välja 1, 2 eller 3 års bindningstid.

Läs mer om våra elavtal

Med TryggVärme kan du försäkra dig om en fjärrvärmeanläggning i gott skick, och skulle det hända något med din central finns vi där och hjälper dig. Dygnet runt, året om. 

Läs mer om TryggVärme