Gå till navigering Gå till innehåll

Vilken fjärrvärmecentral ska jag ha?

Standard är vår basmodell, den har de funktioner som du behöver men saknar möjligheten att styra din fjärrvärmecentral på håll. Standard är förberedd för detta och du kan uppgradera centralen till premium samt koppla på tjänsten SmartVärme.

Premium innehåller från start tjänsten SmartVärme. Uppkopplad reglercentral med en trådlös inomhusgivare. Du som kund kan enkelt styra din fjärrvärme var du än är, från en app.

Beställ här