Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Chef Energitjänster

Vi står inför en spännande utveckling i norr, med stora satsningar på hållbar industri och energi. Luleå Energi är en del av  den omställningen och satser på att erbjuda smarta energilösningar till alla kunder. Vill du vara en del av detta?

Luleå Energi Chef Energitjänster

Om tjänsten

Som Chef för avdelningen Energitjänster arbetar du och dina medarbetare med att erbjuda våra kunder energilösningar i form av värme-, sol- och laddtjänster. Du ansvarar för de affärer och kundrelationer som ligger inom avdelningens område. Rollen är både strategisk och operativ och inkluderar personal- och budgetansvar med mål- och resultatuppföljning. Ditt uppdrag innebär att skickligt paketera och konceptualisera produkterbjudanden.

Du kommer att vara underställd Chef Marknad och ingå i affärsområdets ledningsgrupp. Tillsammans med affärsområdeschefen sätter du mål och utformar strategier för hur försäljningen ska utvecklas samt leder avdelningens arbete för att nå målsättningarna.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss och vara lyckosam i rollen strävar du efter att etablera trovärdighet och att förmedla information tydligt och enkelt. Du förstår verksamhetsstrategier och prioriteringar, driver och följer upp utveckling av säljprocesser och dialog med kund. Du skapar samarbete med personer på olika nivåer, internt likväl som externt och har ett intresse av teknik och energifrågor.

Vi ser gärna att du är en engagerad ledare med starkt intresse för att utveckla affärer såväl som dina medarbetare. Vi vill att du är relationsskapande och att du har stort fokus på affären i kombination med ett långsiktigt tänkande samt att du har talang för att skapa en positiv och energifylld miljö som får andra att trivas.

Utbildning

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom marknad eller annan relevant utbildning. Alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet av att arbeta med ledarskap, försäljning och kundrelationer. Erfarenhet av teknik och energifrågor samt av att leda projekt är meriterande. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort, goda datakunskaper samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vill du veta mer?

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Carina Zolland, chef Marknad, telefon 0920-26 44 06.

Ansökan

Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 17 oktober 2021 till personal@luleaenergi.se

Sök nu

 

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.