Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Distributionselektriker till Luleå Energi Elnät

Luleå Energi levererar livsnödvändiga lösningar för privatpersoner och företag. Vi har gjort det i mer än 125 år, från att första gatlampan tändes i Luleå, till att vår verksamhet i idag spänner över stora områden och några av samhällets absolut viktigaste infrastrukturer. Nu tar vi sikte mot 125 år till för att fortsätta förse regionen med el, värme och andra produkter och tjänster som möjliggör energi- och klimatomställningen. Vill du vara med på resan i rollen som distributionselektriker? Då kan du vara den vi söker!

Luleå Energi Distributionselektriker

Om tjänsten

Nu söker vi en distributionselektriker till avdelning Projekt på Luleå Energi Elnät AB. 

Den dagliga kärnverksamheten består av både ny- och ombyggnationsarbeten på distribution/transmissionsnätet 0,4-52kV inom Luleå kommun. Arbetsuppgifterna innebär bland annat idrifttagningar av anläggningar, kabelarbeten, luftledningsarbeten, kabelskåpsarbeten samt nätstationsarbeten/ställverksarbeten.

Projekten vi arbetar med är lokaliserade i allt från glesbygd och skärgård till stadsmiljö. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell i denna tjänst.

Utbildning

Vi söker dig som har en Gymnasieutbildning som elektriker eller motsvarande yrkesutbildning, gärna med inriktning mot elkraft. Meriterande är om du har påbyggnad mot eldistribution. Annan övrig dokumenterad kunskap inom el-arbeten är också meriterande.

Allmän datavana, ESA14 eller ESA19, goda kunskaper i svenska, i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. BE, CE-körkort och körkort för terrängfordon är meriterande.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att ta initiativ, det vill säga att du agerar när andra tvekar, och samarbetar snarare än att konkurrera. Du ska kunna hantera både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet.

Arbetet sker utomhus året runt, varför det är viktigt att du tycker om att arbeta i utomhusmiljö med varierade uppgifter. Kundkontakter är något du hanterar väl. Inom Projekt är det viktigt med affärsmässig förståelse för utförande av projektarbete. På Luleå Energi-koncernen är säkerheten alltid i fokus, vilket innebär att det är viktigt att du i alla moment har det som en självklar del i arbetet.

Vill du veta mer?

Ytterligare information gällande tjänsten lämnas av rekryterande chef Jonatan Taavo, avdelning Projekt, telefon 0920-26 44 85.

Ansökan

Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 7 oktober 2021 till personal@luleaenergi.se

Sök nu

En trygg arbetsmiljö

Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser samt som en del i vårt systematiska säkerhetsarbete så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Syftet är att säkra en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och säkerställa att tillgångar och information skyddas

Luleå Energi-koncernen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.