Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Distributionselektriker till Luleå Energi Elnät

Arbetet för framtidens behov av energi sker överallt i Luleå, i alla väder, året om. Bakom oss har vi på Luleå Energi över 125 års erfarenhet av att leverera lösningar för de som bor och verkar i vår stad, och när vi nu blickar framåt behöver vi bli fler som följer med på resan. Är du en av dem?

Elskåp 2019

Nu söker vi en distributionselektriker till avdelning Projekt på Luleå Energi Elnät AB. Vi behöver dig för att kunna möta framtidens behov av energi.

Den dagliga kärnverksamheten består av både ny- och ombyggnationsarbeten på distributionsnätet 0,4-52kV inom Luleå kommun. Arbetsuppgifterna innebär      bland annat idrifttagningar av anläggningar, kabel-, luftlednings och kabelskåpsarbeten samt arbete inom nätstationer och ställverk. Projekten vi arbetar med är lokaliserade i allt från glesbygd och skärgård till stadsmiljö. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell i denna tjänst.

Utbildning och meriter

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning som elektriker eller motsvarande yrkesutbildning, gärna med inriktning mot elkraft. Meriterande är om du har påbyggnad mot eldistribution. Annan övrig dokumenterad kunskap inom el-arbeten är också meriterande. Allmän datavana, ESA19, goda kunskaper i svenska samt B-körkort är ett krav. BE, CE-körkort och körkort för terrängfordon är meriterande.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen planerar du ditt arbete på ett realistiskt sätt och kan utveckla säkra, effektiva och genomförbara lösningar på problem. Som person är du självständig, flexibel och tar personligt ansvar men trivs också med att samarbeta och ingå i en grupp. Du har förmåga att bygga och behålla goda relationer samt att förmedla information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet sker utomhus året runt, varför det är viktigt att du tycker om att arbeta i utomhusmiljö med varierade uppgifter. Kundkontakter är något du hanterar väl. Inom Projekt är det viktigt med affärsmässig förståelse för utförande av projektarbete. På Luleå Energi-koncernen är säkerheten alltid i fokus, vilket innebär att det är viktigt att du i alla moment har det som en självklar del i arbetet.

Sök nu!

Ytterligare information gällande tjänsten lämnas av rekryterande chef Jonatan Taavo jonatan.taavo@luleaenergi.se Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 28 februari 2022 till personal@luleaenergi.se Välkommen med din ansökan!

Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser samt som en del i vårt systematiska säkerhetsarbete så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Syftet är att säkra en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och säkerställa att tillgångar och information skyddas.

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Luleå Energi-koncernen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.