Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Vikarierande drifttekniker till Bioenergi i Luleå

Bioenergi är en del av Luleås unika energisystem och en viktig pusselbit i omställningen till ett fossilfritt, grönt samhälle. I vårt pelletverk, beläget på Aronstorp i Luleå, producerar vi pellets av restprodukter från skogsindustrin. Nu söker vi omgående en drifttekniker för ett tidsbestämt vikariat till och med oktober 2022, samt timvikarierande drifttekniker till Bioenergis vikariepool.

Skog 1

Mer om tjänsten som vikarierande drifttekniker

Som vikarie arbetar du och någon av våra driftingenjörer tillsammans med den löpande driften och underhållsarbetet på produktionsanläggningen. Här arbetar vi i skiftesgående team, dygnet runt – året runt. Varje skift ansvarar för säkerhet, drift, övervakning och problemlösning, sköter styrningen samt provtagning av råvara och färdig pellets. Produktionen både styrs och övervakas med hjälp av vårt anpassade styrsystem och i arbetsuppgifterna ingår även löpande hantering av driftstörningar och larm som också dokumenteras. Hos oss på Bioenergi arbetar vi i snabbroterande 12-timmars 5-skift.

Dina personliga egenskaper

Du arbetar målinriktat i en organisation med mycket tekniskt kunnande, där noggrannhet och analytiskt tänkande uppmuntras och du är bekväm i att ta eget ansvar för dina uppgifter. Som person är du engagerad, har god struktur och ordning samt kommunikativ. Vi sätter ett stort värde på din samarbetsförmåga, men du bör också trivas med att ha ett eget ansvar då arbetet kan kräva snabba beslut och självständighet. Vi förutsätter att du har god datorvana och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en slutförd gymnasial utbildning, gärna inom el eller någon teknisk utbildning. Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning, inom inriktning el, teknik/mekanik, hydraulik eller processteknik. Har du erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter inom driftövervakning, -styrning, problemlösning, eller inom energibranschen/energiproduktion är det ett stort plus. B-körkort är ett krav och körkort för hjullastare är meriterande.

Mer om tjänsten som timvikarierande drifttekniker i Bioenergis vikariepool

Detta är en tjänst som är lämplig för någon som kan tänka sig att hoppa in med kort varsel vid behov och som vill kombinera arbete med annan sysselsättning exempelvis pågående studier. Främst har vi behov av resurser till de pass som ligger under dagtid måndag till fredag. För personliga egenskaper och kvalifikationer gäller samma som för det tidsbestämda vikariatet. Tjänsten kombineras också med sommarjobb.

Båda tjänster innebär en betald internutbildning som måste genomföras innan du kan börja arbeta.

Sök redan idag!

Mer information om tjänsten lämnas av produktionschef Fredrik Nilsson 0920–264560 eller på mejl fredrik.nilsson@bioenergi.se Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 6 februari 2022 till personal@luleaenergi.se. Märk mejlet med ”Vikarie Bioenergi” eller ”Vikariepool” beroende på vilken tjänst du är intresserad av.

Sök tidsbestämt vikariat

Sök timvikariat

Rekryteringsprocessen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bioenergi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel: 0920-26 44 00.