Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Elkrafttekniker

Vi på Luleå Energi har som mål att i samma stund som våra kunder vill göra nya, smartare framtidsval –  ska förutsättningarna redan finnas. Vart än teknikutvecklingen tar oss, hur smarta våra hem och automatiserade våra industrier blir – så fortsätter vi ligga steget före. När du inte lägger märke till det så fungerar elnätet som bäst. Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta utveckla Luleås elnät för en säker elektrifierad framtid.

Vi söker nu en elkrafttekniker till Regionnät.

Pexels Felix Mittermeier 459765 (Kopia)

Som elkrafttekniker arbetar du i en grupp som har ansvar för Luleå Energis regionnät (130 – 40 kV) inklusive fördelningsstationer. Gruppens ansvar innefattar drift och underhåll av regionnätet, allt från brytarunderhåll, fjärrkontroll, kommunikationsutrustning till reläprovning. Du löser, tillsammans med dina kollegor, gruppens uppgifter och medverkar till att nå gruppens mål. Beredskapstjänstgöring ingår på sikt.

Rollen

I rollen ingår att planera och utföra förebyggande underhåll på teknisk utrustning i fördelnings-stationer te.x brytare, frånskiljare och transformatorer. Du kommer att vara ansvarig för kabelfelsökning för externa och interna kunder och utföra ombyggnationer. Tillsammans med gruppen är du delaktig i att ta fram förslag till framtida investeringar för regionnätet.

Dina kvalifikationer

Vi ser att du har elteknisk utbildning på minst gymnasial nivå, med inriktning på elkraft eller motsvarande och har erfarenhet från installation, drift- och underhållsarbete med starkströms-anläggningar (brytare, kablar och transformatorer) inom elkraftutrustning, kontrollanläggningar (apparatskåp och reläskydd) och datorbaserad utrustning.

Beskriv din erfarenhet av ovanstående i din ansökan. B-körkort samt god muntlig och skriftlig svenska är ett krav.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen planerar och organiserar du ditt arbete på ett realistiskt sätt och kan utveckla säkra, effektiva och genomförbara lösningar på problem. Som person är du självständig, flexibel och tar personligt ansvar, men du trivs även att samarbeta och ingå i en grupp. Du har förmåga att bygga upp och behålla goda relationer samt att förmedla information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök nu!

Ytterligare information om tjänsten lämnas av rekryterande chef Magnus Bryggman som du når på 0920-26 44 70. Fackliga representanter når du via vår Kundservice 0920-26 44 00. Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 30 maj 2021 till personal@luleaenergi.se.

Sök tjänsten

Varmt välkommen med din ansökan!

Luleå Energi eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.