Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Projektledare Värme och Kyla Distribution

På Luleå Energi är vi alltid på tårna inför de stora utmaningarna när det gäller miljö och klimat som världen ställs inför. Vi gör det för dig som bor och verkar i Luleå, och för att bidra till att Sverige når de uppsatta miljömålen. Nu söker vi dig som vill vara med på resan. Om du är en person som gillar när det händer mycket runt om dig, är lösnings- och serviceinriktad, och trivs både på kontoret och ute i fält – då kan du vara vår nya kollega.  

Shutterstock 1654565506

Som Projektledare hos oss kommer du arbeta med byggnation och underhåll av fjärrvärme- och fjärrkylaledningar. Allt ifrån kundförfrågningar med nyanslutningar till förnyelser eller förstärkningar av fjärrvärmenätet. Du samverkar och leder arbete med konsulter och entreprenörer, kontrollerar och dokumenterar byggnationerna med ekonomisk uppföljning.

För att du ska trivas och lyckas i rollen är du kunnig inom ditt yrkesområde och motiveras av att hålla många projekt igång samtidigt, med god och självständig planering. Du kan och du har erfarenhet av att arbeta självständigt, är lösningsorienterad, serviceinriktad och har intresse för teknik, både inom det teoretiska och i det praktiska ute på fält.

Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer, därför söker vi en person som har god kommunikations- och samarbetsförmåga, gillar att arbeta i projektform och som förhåller sig till andra på ett öppet och accepterande sätt.

Vi söker dig med Ingenjörsexamen eller gymnasiekompetens där sakkunskap genom arbetslivserfarenhet erhållits av liknande och efterfrågade arbetsuppgifter. Du har datorvana och besitter goda kunskaper i svenska, flytande både i tal och skrift samt har B-körkort

Meriterande är om du har erfarenhet av att leda entreprenörer, projektledning, projektering samt erfarenhet av arbeten med distributionsnät för fjärrvärme/-kyla.

Hos oss kommer du att arbeta på en liten avdelning som jobbar resultatinriktat mot uppsatta mål utifrån arbetsuppgifter, ekonomi och en god arbetsmiljö. Känner du att detta passar in på dig då så ser vi fram emot din ansökan. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information om tjänsten lämnas av Thomas Öhlund Chef för Värme & Kyla Distribution eller via mejl: thomas.ohlund@luleaenergi.se Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den söndag 16 januari till personal@luleaenergi.se

Sök nu

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information

”Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser samt som en del i vårt systematiska säkerhetsarbete så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Syftet är att säkra en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och säkerställa att tillgångar och information skyddas”.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00.