Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Senior projektledare

När världen ställer om till fossilfritt står energibranschen mitt i centrum. Hur vi producerar, transporterar, använder och lagrar energi på lokal nivå spelar en avgörande roll både nationellt och globalt. Genom att ta tillvara på de lokala förutsättningarna levererar Luleå Energi livsnödvändig infrastruktur i form av el och värme, liksom andra produkter och tjänster som möjliggör regionens energi- och klimatomställning. Nu söker vi en Projektledare som vill vara med på vår resa och vara en viktig kugge i att fortsätta att utveckla Luleå Energi-koncernen.

En äng med solsceller i solsken

Luleå Energis avdelning Affärsutveckling utökar och söker nu en senior Projektledare.

Vi står inför snabba förändringar i vår region i och med energiomställningen. Där är Luleå Energi med och driver projekt som är avgörande för omställningen av den hållbara staden och regionen.

Som Projektledare kommer du att leda och delta i projekt, framförallt inom affärs- och verksamhetsutveckling. Vi förväntar oss att du självständigt leder projekt där det kan finnas samarbeten både internt och externt, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga.  Våra projekt varierar både i innehåll och storlek och vi vill att du arbetar med struktur och noggrannhet. I din roll kommer du även att fungera som ett stöd för hela koncernen då det gäller din kunskap inom affärsutveckling och projektledning och du delar gärna med dig av dina kunskaper till andra.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och vi söker dig som är proaktiv och van att ta egna initiativ. Du har en hög analytisk förmåga, är kommunikativ och naturligt relationsbyggande som person. Samtidigt har du en stark drivkraft för att föra projekten framåt och du förstår affären. Ditt mål är alltid att nå goda resultat och du har förståelsen för att det kräver både anpassningsförmåga, kommunikationsförmåga, lyhördhet, affärskunskap och respekt för andras behov och perspektiv.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som civilekonom, civilingenjör eller motsvarande utbildningsnivå relevant för arbetet. Du har mångårig erfarenhet av projektledning, gärna i varierande branscher.

B-körkort är ett krav, samt att du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av chef för Utveckling Sofia Antonsen på sofia.antonsen@luleaenergi.se. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se  senast den 17 maj 2021. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Fackliga representanter når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald. Vi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.